Wat anderen zeggen

Nogmaals dank voor de zeer goede oplossing van de problemen met email adressen en paypal. Jouw inzicht en geduld is een voorbeeld!

Ik heb Emanuel leren kennen als een open minded, no-nonsense genie. Zijn manier van werken is oplossingsgericht, snel en gestructureerd, maar tevens heeft hij een enorme creatieve input en vertaling, waarmee hij voor ons extra meerwaarde creëert.
Ook als persoon is hij zeer prettig in de omgang en kun je op hem vertrouwen en bouwen.

 

Total Balance B.V.
https://totalbalance.eu/
lees verder

Wij hebben Emanuel leren kennen als als eerlijk, duidelijk maar vooral ook als een kundig persoon. Emanuel is oprecht een duizendpoot. Ik ken niemand die zoveel verschillende disciplines ook echt beheerst. Naast zijn technische kennis en kunde heeft hij veel grafische kennis en kunde en is tevens creatief. Wij laten voor Motorhome Depot Nederland al het grafische werk door Emanuel uitvoeren naar tevredenheid. Eigenlijk leggen wij alle werkzaamheden voor onze promotionele uitingen zowel online als offline bij Emanuel neer.

In de periode die wij nu met Emanuel samenwerken is hij altijd de afspraken nagekomen m.b.t. het aan te leveren werk en de afgesproken deadlines. Wij zijn blij met de samenwerking met Emanuel!

 

Motorhome Depot Nederland
https://www.motorhomedepot.nl
lees verder

Ons nieuwe logo en de vernieuwde website zijn ontworpen door Obsidiaan. We zijn erg blij met het eindresultaat: een modern logo en een rustige, heldere en overzichtelijke website. Emanuel komt met creatieve ideeen en denkt actief mee met het ontwerpproces. De prijs-kwaliteit verhouding is prima.

 

Psychologenpraktijk Psychologica
https://www.psychologica.net
lees verder

Emanuel is een bevlogen en zeer professioneel persoon.
Hij voelt precies aan hoe je het hebben wilt, en er is altijd ruimte om te overleggen.

Emanuel is iemand die fijn met je kan samenwerken om zo te komen tot een zeer goed resultaat, en is ook een zeer prettige persoon.
Hij houdt je op de hoogte, en wil je iets veranderd hebben aan je website, gebeurt dat zeer snel, en accuraat.
Hij is erg vakkundig, en gaat net zo lang door tot het resultaat naar volle tevredenheid is.

Al met al beveel ik Obsidiaan zeker aan!

Nicolle M.
Isah4you

 
lees verder

Voor zo’n 15 jaar nu is Emanuel Nervo mijn vaste webmaster. Het fijne is dat Emanuel met je meedenkt, de sfeer aanvoelt die je voor je website voor ogen hebt en dit ook kan visualiseren. De communicatie verloopt altijd goed en problemen/wijzigingen worden over het algemeen snel opgelost/aangepast.

Evelien Bogaart

Earth Tracks Wandelreizen, Actieve Vakanties, Natuurreizen


lees verder

Emanuel heeft de website van mijn architectenbureau gemaakt. Hij is zeer deskundig en goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Ik ben zeer tevreden.

Kees van Loenen – Architect
https://keesvanloenen.nl
lees verder

We ervaren Emanuel als een plezierig en betrouwbaar persoon om mee samen te werken. Hij is betrokken, ervaren en denkt echt mee. Hij komt met voorstellen en met creatieve oplossingen. Emanuel reageert snel op vragen en houdt zich aan afspraken. Hij heeft voor ons een mooie website ontworpen en twee mooie video’s gemaakt. We bevelen Emanuel van harte aan.

Common Interest Company
https://commoninterestcheck.nl/
lees verder

Ik ben heel tevreden over mijn website. De dienstverlening bij installatie was accuraat, zorgvuldig en behulpzaam, ook alle kleine details werden geduldig gerealiseerd. De combinatie van artistiek en techniek lijkt mij uitzonderlijk. De prijs-kwaliteit verhouding is beslist reëel in mijn ogen. Warm aanbevolen.

Advait van Hulzen

 
lees verder

Emanuel Nervo heeft een aantal jaren support geleverd voor onze webwinkel en onze webwinkel onderhouden. Wat ik ontzettend fijn vond aan de manier van werken van Emanuel was de heldere en open communicatie. Tijdens projecten heeft Emanuel ons altijd op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele knelpunten.

Sven
lees verder

Dankbaar met de goede hulp die ik heb mogen ontvangen. Mijn website ziet er tot in de puntjes goed uit!
Naast het creëren van een mooie site ben ik ook enorm geholpen met hoe ik de website zelf kan bewerken.

Marielle van Haaren
https://theessenceofbeing.nl

 
lees verder

Emanuel is in zijn werk een van de meest toegewijde professionals die ik ken. In de samenwerking met Emanuel, heb ik hem ervaren als een persoon met een grote kennis en vaardigheid van moderne zakelijke oplossingen. Emanuel is een creatieve, betrokken, zorgvuldige, innovatieve en enthousiaste collega. Ik heb genoten van het werken met hem.

Bart Schaap
Cappuccinocoach
lees verder

Na samenwerking met verschillende webmasters vanaf 2006 kan ik zeggen dat ik blij ben dat ik in 2014 Emanuel heb leren kennen.
Door lovende woorden van mijn zus die desertjoy.nl heeft en voor het webmasteren met Emanuel samenwerkt, besloot ik in 2014 om ook van webmaster te veranderen temeer ook omdat ik een nieuwe website wilde maken.

Na 1 kennismaking op skype met Emanuel wist ik dat hij de juiste keuze was voor mijn nieuwe website en het onderhoud ervan. Nadat ik had uiteengezet wat voor soort CMS-website ik voor ogen had gaf hij heel duidelijk aan hoe en met welk systeem hij dit kon realiseren inclusief prijsopgave! Dat gaf voor mij de doorslag. In plaats van (doorgaans eindeloos) emailverkeer en offertes, in 1 gesprek het beoogde doel uiteenzetten, de mogelijkheden belichten en benoemen en samen een voor beide partijen gepaste prijs overeenkomen.

Emanuel’s grote inlevingsvermogen in mijn business maakte onze samenwerking zo prettig en ontspannen waardoor alles op een natuurlijke manier en in de juiste vorm (textueel èn grafisch) op de website kon worden gezet en het eigenlijk maar 1 maand duurde om live te gaan. Dit omdat ik voornamelijk het ‘doe’ werk kon doen, teksten en foto’s/banners publiceren wat Emanuel mij snel had geleerd in het voor mij nieuwe WP systeem. En ja, dit allemaal op 4000km afstand. We hebben mekaar nog nooit ontmoet. En voor het onderhoud van de website biedt Emanuel wederom verschillende mogelijkheden voor zeer scherpe tarieven. Het is zo fijn om te weten dat je website in goede handen is en je daar geen enorm jaarbudget voor hoeft te maken.

Als afsluiting een paar sleutelwoorden die voor mij belangrijk zijn voor een zakelijke samenwerking en die ik karakteristiek vind voor Obsidiaan: Goede bereikbaarheid en korte responstijd (uit eigen ervaring weet ik dat dit vaak onder de maat is in nederland), proactieve werkwijze (voordat er een probleem kan onstaan heeft Obsidiaan het al gesignaleerd en opgelost), goede communicatie en feedback (alles wordt altijd afgemeld en bevestigd dus je weet bij Obsidiaan precies wanneer iets is afgehandeld).
Dank je Obsidiaan, dank je Emanuel!

Eric Schröder

lees verder

Emanuel ervaar ik als een warm mens met een uitzonderlijke combinatie van grote artistieke creativiteit samen met een grote technische know-how. Dit is wat Emanuel zo bijzonder maakt voor mij. Hij heeft een groot inlevings-en visualiseringsvermogen voor mijn wensen, legt helder en geduldig uit, is open-minded, gedreven, oplossingsgericht, zorgvuldig, snel, eerlijk en betrouwbaar.

DesertJoy
lees verder

Wij kennen Emanuel Nervo al ruim 15 jaar! Wij hebben er altijd op kunnen vertrouwen dat een opdracht perfect werd uitgevoerd, waarbij de after-sales een belangrijke rol speelt. Emanuel is pas tevreden als alles werkt zoals afgesproken, vandaar dat we hopen nog vele jaren te kunnen samenwerken met hem.

Natuurlijk Reizen
https://natuurlijkreizen.nl
lees verder