Na samenwerking met verschillende webmasters vanaf 2006 kan ik zeggen dat ik blij ben dat ik in 2014 Emanuel heb leren kennen.
Door lovende woorden van mijn zus die desertjoy.nl heeft en voor het webmasteren met Emanuel samenwerkt, besloot ik in 2014 om ook van webmaster te veranderen temeer ook omdat ik een nieuwe website wilde maken.

Na 1 kennismaking op skype met Emanuel wist ik dat hij de juiste keuze was voor mijn nieuwe website en het onderhoud ervan. Nadat ik had uiteengezet wat voor soort CMS-website ik voor ogen had gaf hij heel duidelijk aan hoe en met welk systeem hij dit kon realiseren inclusief prijsopgave! Dat gaf voor mij de doorslag. In plaats van (doorgaans eindeloos) emailverkeer en offertes, in 1 gesprek het beoogde doel uiteenzetten, de mogelijkheden belichten en benoemen en samen een voor beide partijen gepaste prijs overeenkomen.

Emanuel’s grote inlevingsvermogen in mijn business maakte onze samenwerking zo prettig en ontspannen waardoor alles op een natuurlijke manier en in de juiste vorm (textueel èn grafisch) op de website kon worden gezet en het eigenlijk maar 1 maand duurde om live te gaan. Dit omdat ik voornamelijk het ‘doe’ werk kon doen, teksten en foto’s/banners publiceren wat Emanuel mij snel had geleerd in het voor mij nieuwe WP systeem. En ja, dit allemaal op 4000km afstand. We hebben mekaar nog nooit ontmoet. En voor het onderhoud van de website biedt Emanuel wederom verschillende mogelijkheden voor zeer scherpe tarieven. Het is zo fijn om te weten dat je website in goede handen is en je daar geen enorm jaarbudget voor hoeft te maken.

Als afsluiting een paar sleutelwoorden die voor mij belangrijk zijn voor een zakelijke samenwerking en die ik karakteristiek vind voor Obsidiaan: Goede bereikbaarheid en korte responstijd (uit eigen ervaring weet ik dat dit vaak onder de maat is in nederland), proactieve werkwijze (voordat er een probleem kan onstaan heeft Obsidiaan het al gesignaleerd en opgelost), goede communicatie en feedback (alles wordt altijd afgemeld en bevestigd dus je weet bij Obsidiaan precies wanneer iets is afgehandeld).
Dank je Obsidiaan, dank je Emanuel!

Eric Schröder